Cremefraiche – af Suzanne Brøgger

Suzanne Brøgger

Nå. Jeg kan vel ligeså godt komme igang med at poste på min nye blog. Havde tænkt at jeg først skulle lære hvordan hele Blogadmin virker før jeg gik igang med at blogge. Men jeg må erkende, at det kommer til at tage en rum tid, før jeg er inde i hele dette WordPresssystem. Set i lyset af, at jeg har godt 1000 bøger liggende, om hvilke jeg er noget ivrig efter at dele mine oplevelser omkring, med jer, har jeg besluttet mig for at komme igang. WordPress ekspert eller ej!

Og jeg vil ligge ud med mit seneste bogkøb, Suzanne Brøggers klassisker fra 1978, dvs fra FØR jeg blev født, Cremefraiche.
Det er lørdag, den lille sover, den store leger og det betyder, at det er læsetid for Johanna!
Anmeldelse følger
Rigtig god lørdag og velkommen til #JohannesBoghylde.com#
Kh
Johanne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s