Idag bliver en dejlig dag

Mandagens stormvejr gjorde morgenens cykeltur til børnehaven og dagplejemor til en ren fornøjelse. Før vi havde vinket farvel til familiens far, havde vinden placeret så gedigent et spark i vores velformede cykelrøve, at det eneste vi behøvede finde kræfter til, var at lyne jakken af og få futterne på.
Hjemturen var dog en anden snak og hvis mine lunger havde føltes udsultede inden afgang, pep de efter varme og lun te, da jeg kom hjem igen.
En ti minutters tid traskede jeg gnaven og uoplagt rundt i køkkenet, for til sidst at tage en beslutning om at gøre denne mandag, til en god mandag!
Herefter ringede jeg efter rengøringsdamen og bad hende overtage dagens husmoderpligter, hvorefter jeg kogte vand til teen der måske vil kunne redde mine lunger.

Min mor gav mig denne smukke tekop igår. Den er så smuk og fin og gammel og jeg har altid ønsket at eje den. Opgav dog dette for længe siden. Men foråret må have gjort hende barmhjertig, i alle fald er den nu min, og jeg er sikker på at den, om end i hvert fald denne første uge, vil kunne få mig til at konvertere et par kopper kaffe , til lidt velmenende te…

Nu ligger jeg så her i min seng, med min bog( må lige læse Jojos gennembrudsroman, før jeg vender tilbage til den lidt tungere litteratur igen).

Og jeg har besluttet mig for at blive liggende her , med min bog og en kop te, helt til i eftermiddag når børnene skal hentes igen.

Idag bliver en dejlig dag:)!
Kh Johanna

20140317-112306.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s