Et andet sted – af Signe Langtved Pallisgaard

Igennem et langt forhold, ægteskab, vil de fleste nok ikke kunne se sig fri for, fra tid til anden, at skue ud over matriklens bøgehæk, og drømme om det liv man også kunne have fået.

Billede

I mange ægteskaber nøjes parterne ikke altid med at drømme, fantasere, og forestille sig, hvordan livet med ham/hende den vældig inspirerende og opmærksomme kollega på 2.etage, kunne være at leve sammen med. De springer ud i det og vælger for en tid at spille på to heste.

I bogen Et andet sted af Signe Langtved Pallisgaard må man sige at hovedpersonen Anna går “All in”. Af frygt for ikke at få smagt hele livet? Fordi hun ikke har kræfterne og troen, på det hun har placeret sig selv i? Fordi hun ikke føler sig elsket og holdt af? Eller fordi hun i bund og grund bare ikke kan sige nej?

Bogen er en fin lille fortælling om hvor galt det kan gå, når du glemmer at få ryddet op og ud, i alt det du har med dig. Bogen er En fortælling om, hvordan din fortid som regel altid vil indhente dig, ligemeget hvor dygtig du er til at gemme væk og genfortælle, så dit levede nu, passer ind i det fine billede, de fleste mennesker skaber af sig selv.

Jeg tror, at der gennem et langt og turbulent kærlighedsforhold, vil være og komme mange grunde, til at forlade ham du -for det meste elsker:)-.

I bogen  Et Andet sted, har forfatteren her beskrevet én af grunden til, at du bør tage et grundigt, dybt og ærligt kig ind i dig selv, før du gør det!

Der er mange grunde til at forlade sin mand, her er én af grundene til ikke at gøre det!

Kh Johanna

#Et Andet Sted#Lindhardtogringhof#

http://www.lindhardtogringhof.dk/titler.aspx?c=Item&category=4969&item=32278

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s